Elementskyddet är färdigt

Enkelt elementskydd (1 port)

3 meter limträ
ca 20 träskruvar
1 dl shellack
5 dl snickerifärg
2,5 meter tyg
20 häftklammer

OBS! Ungefärliga mått :P Just kidding :D Elemetskyddet är i alla fall klart. Jag hittade ett jättefint tyg i helgen som gav lite extra sting åt vår lilla svart-vita hall. Det blev till och med lite tyg över till en tavla och kanske en soffkudde eller två. Kanske flyttar tavlan in till vardagsrummet eller köket senare men tillsvidare får den hänga tillsammans med elementskyddet.

På hyllan står sambons egentillverkade dalahäst, 2 burkar från Höganäs Keramik (utan lock) och mina fina smidesljusstakar. På golvet står 2 ljuslyktor från Hemtex.


Kommentarer
Postat av: Stora L

Nej men va fint det blev..!

2010-03-08 @ 13:00:25
URL: http://lillasvartaboken.blogg.se/
Postat av: Lili

smart ideé :) elementen brukar ju inte vara så vackra annars :p

Trevlig måndag!

2010-04-12 @ 21:50:07
URL: http://living.webblogg.se/
Postat av: Kikan

Wow vad snyggt det blev! Kram Kikan

2010-05-30 @ 22:10:38
URL: http://hemmahoskikan.blogg.se/
Postat av: Malin Inspiration & design

Erika; Tack så hemskt mycket för dina snälla ord, det värmer mycket! :)Ja, det stämmer att bordet är ett hemmabygge;Detta har vi använt oss av:Matbord hemmabygge: borskiva av mdf (bordskivan är 32 mm tjock, två ihoplimmade mdfskivor). Bordsbenen är köpta på ILVA för ca 600 kr.Här visar vi hur vi gick till väga:http://inspirationsdesign.blogg.se/2007/august/projekt-koksbord.html#commentBara här av dig om det är något du undrar över. :) Vi ritade ut önskad form själva. Man kan ju göra vilken form som helst. Detta vara inget svårt. Jag hoppas bordsbenen finns kvar på ILVA. Mio sålde också liknande ben vid den tiden då vi skulle bygga. Så du kan ju höra med dem också. Sen kan du söka runt på nätet efter bordsben också. :) Det finns att köpa på nätet också.Lycka till med allt! Ett tips är att använda en gammal bordskiva också. Kanske från loppis. :)Så bra det blev med elementskyddet förresten! :)

2010-06-08 @ 22:20:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0