Elegant i svart

Vårens nyheter har börjat trilla in i klädbutikerna och jag vill ha! Har redan scannat webshopparna och listat mina för våren "most desirable" toppar, blusar, väskor, jeans, leggings, skor, koftor! Har plockat ihop vackra vårpasteller också, men de får vänta tills det har slutat snöa.
Här kommer i alla fall några favoriter i svart!Kollage: Erika
New Look: Jeans, väska, rosa linne med spets, blommigt linne med brottarrygg och skinnpumps med spänne
H&M: Kofta, svart blus med blommor, svart omlottlinne och lackskärp
Pocobello: Pumps med peeptoe
Hemsidor: www.newlook.co.uk, http://www.hm.com/se, www.pocobello.se


Nu är det färdigrenoverat!

Renoveringen är äntligen klar! Det finns förstås en hel del "piff piff och lull lull" kvar, som Simon och Tomas brukar säga, men för en inredningsbiten själ så tar det aldrig slut! :p Här kommer bilder från vardagsrum, kök och badrum så att ni kan se hur slutresultatet blev!

Om ni undrar över färgval så har vi målat vardagsrum, kök och hall i neutralt vitt, sovrummet med Alcro "Duva" och badrummet är målat med Alcro "Fjäder" för våtrum. Bilder på sovrum och hall kommer senare!


Det finns tyvärr ingen före-bild från vardagsrummet, men ni kan säkert föreställa er en grå-beige strukturtapet med en hel del fläckar på utan vidare bildbevis :P Nytt från förra lägenhetet är soffbordet, som vi fyndade på IKEA för under halva priset (!), och gardinerna som fyndades på Village förra hösten.I köket har mycket nytt kommit till! När vi fick lägenheten satt det furupanel vertikalt på väggarna upp till 150 cm höjd ungefär och där köksbänken står fanns en barbänk, med eklaminatskiva och ekparkett på sidorna (det var i denna fina lilla låda som vi sedan hittade en bit vägg som var kvar sedan den tidigare ägaren renoverat). Köksbänken är alltså helt ny, från IKEA, och taklampan som jag fyndade på tradera har fått ta plats ovanför matbordet. Vi har även planer på att måla köksluckorna samt införskaffa ett nättare matbord i vitt!I badrummet valde vi att ta bort badkaret för att ge plats åt dusch och tvättmaskin. Nytt badrumsskåp från IKEA. Hyllorna ovanför elementet har Fredrik och jag gjort själva!

Foto: Erika och Fredrik

RSS 2.0