Everyday Minerals Spring Collection

För några veckor sedan fick jag erbjudandet att testa några produkter ur Everyday Minerals vårkollektion, och igår trillade ett vadderat kuvert ner i brevlådan. Kuvertet innehöll två burkar rouge, ett puder och två ögonskuggor, och till min stora gjädje var nästan alla produkter sådana som jag funderat på att beställa!

Vårens färger från www.everydayminerals.com
Kollage: Erika
Produkter: Sea Horse (cremefärgad ögonskugga), Hipster Hippo (brunlila ögonskugga), Truly Tiger (rostrött rouge), DVR Saturday (rosa rouge), Luminizing Sunlight Powder (puder) från Everyday Minerals
Hemsida: www.everydayminerals.com


Luminizing Sunlight Powder fungerade jättefint. Det gav en matt effekt och täckte röda fläckar väldigt bra. Dessutom är det lite skimmer i som ger en mjuk lyster. Denna burk kommer att bli en stående accessoar i min handväska :)

Rougen innehöll också skimmer, DVR Saturday något mer än Truly Tiger, så den kommer fungera riktigt bra för kvällssminkning. Truly Tiger var lite för mörk för min smak, men jag kan tänka mig att den skulle fungera bra som bronzer om jag blandar ner några korn i min foundation.

Ögonskuggorna var superläckra och blev dessutom jättefina när man blandade dem! Resultatet blev en ljuslila, skimmrande ögonskugga som kommer passa perfekt till mina beiga chinos, en vit top och en lila scarf. Väldigt vårpiffigt!

Jag brukar normalt vara väldigt diskret i min sminkning, men har länge velat prova att sota ögonen, så jag testade med Hipster Hippo, svart kajal och en gnutta Sea Horse för extra skimmer. Effekten blev inte riktigt som jag väntade mig, men jag tror det berodde mer på dålig kajal än någonting annat...
Här är resultatet:

De som känner mig vet att jag älskar lila, så det är väl inte så konstigt att Hipster Hippo blev min absoluta favorit bland produkterna som jag fick. På delad andra plats kom Sea Horse och DVR Saturday som definitivt kommer att bli välanvända i vår. Trea kom Luminizing Sunlight Powder som blir en prefekt pick me up på eftermiddagen när sminket börjar mattas av!


Kommentarer
Postat av: BLOGGEN OM SKÖNHET, HÄLSA, TRÄNING!

Superfint! :)kramhttp://www.sandragrefve.se/

2010-02-25 @ 15:56:54
URL: http://www.sandragrefve.se/
Postat av: Stora L

You look great darling! Tycker du ska ha sådär ofta!

2010-02-25 @ 20:18:11
URL: http://lillasvartaboken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0