Ödet måste skämta med mig...

Är så lycklig nu när jag kommit hem med en massa fina skor, men jag tror bestämt att ödet driver med mig lite...

Första dagen på jobbet, strax innan lunch, passade jag på att googla lite efter hemsidorna till alla dessa bra skobutiker jag varit på för att lägga upp dem som favoriter. Med sökorden "small women shoes" och "size 1-3" fick jag helt plötsligt upp Barratts - och det var INTE barnavdelningen som avsågs!

Detta måste undersökas! And low and behold - Barratts har ett sortiment för "petite feet" med damskor i storlek 1-3!! Det hade jag missat totalt när jag handlade barnskor där i förra veckan! ARRGHH!

Resten av dagen gick jag runt och var sur på mig själv för att ha missat detta gyllene tillfälle att köpa fler, snygga skor! Detta beror inte på att jag inte är nöjd med det jag redan har, men är man skotokig så är man :p

Allting slutar hur som helst med att jag nu praktiskt taget har övertalat mig kära far att vi ska åka till London snart igen (hans flickvän vill ju gärna åka dit (!) så visst ska hon få det tycker jag) och dessutom så ska syrran få följa med, eftersom hon också har små fötter. Allting är timat och klart i minsta detalj :)

Känn på den ödet!!


Kommentarer
Postat av: Ödet

HAHAHA!!! IN YOUR FACE, Smallfeet!

2009-09-03 @ 20:05:52
URL: http://lillasvartaboken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0