Att ta körkort - som att springa maraton

Det har blivit dags för mig att ta körkort. Jag har dragit på det. Skickade in mina ansökningar för 6 år sedan, men det hela rann ut i sanden pga av bristande intresse fran alla parter.

Nu har jag tänkt ta mig i kragen och fixa körkortet! Att jag nu, 24 år gammal, har bestämt mig för detta beror lite på att jag alltid måste flörta med någon om jag vill åka nånstans och till viss del på att jag nu äntligen känner mig intresserad av detta. Bidragande var självklart den lite skräckblandade paniken jag kände när Fredrik sade att han inte tänkte köra en km till efter att han fyllt 24 utan att jag skulle bli tvungen att köra (eller gå om jag inte fixat pappren innan dess)...

Så nu börjar mitt första stora maraton (och med största sannolikhet mitt enda kan tilläggas :P) för det är så jag ser det. Att ta körkort. Körkort Maraton borde det heta.
Stressen mot klockan att lära mig köra bil. Kampen mot tröttheten för att plöja mig igenom teoriboken. Spänningen (och nervositeten) vid halkbana och förarprov...

Idag var jag på handledarkurs tillsammans med syrran, Fredrik och pappa. Nya ansökningar är inskickade (med ett stort hål i plånboken som följd!) Så fort Fredrik fyllt år (vilket kommer att äga rum på lördag *Grattis älskling!*) bär det av mot nya äventyr som elev och handledare. Det kommer att bli intressant.

Hoppas bara att jag orkar ta mig i mål...

Kommentarer
Postat av: Stora L

KLART DU GÖR! Men jag spå osämja mellan dig och din handledare (aka min bror). Ta det lugnt och kör försiktigt! KRAM

2009-09-17 @ 06:13:22
URL: http://lillasvartaboken.blogg.se/
Postat av: Rebecka

lycka till!

och lägg upp bilder ifrån nya lägenheten med inredning!

2009-09-28 @ 02:31:38
URL: http://rebeckaboden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0