Snyggaste lampan till matplatsen!

Jag har fått lite dille på retrolampor, så under senaste veckorna har jag scannat av den stor vida webben efter snygga lampor att ha i nya lägenheten.


                


För en vecka sedan hittade jag denna silverklimp på auktion på tradera. TOTALT HABEGÄR! Jag skulle bara ha den. Hade aldrig använt tradera innan, men som tur var så hjälpte min genomgulliga sambo mig! Så sista kvällen för auktionen bänkade jag mig framför datorn och blippade in mig på traderas hemsida.

500 kronor var lampan uppe i och hela 12 bud lagda. Så jag satte mitt maxbud och väntade - fast jag kunde förstås inte hålla mig från att uppdatera sidan var 30:e sekund eller så. :P I sista sekunden trillade ett ganska högt bud in, men mitt bud var fortfarande högre och lampan var min! MIN!

613 kronor och dessutom frakten eftersom Fredriks pappa kunde hämta den i Borlänge. Lyckan är total! Lampan är i jättefint skick, med undantag för någon liten bula - och helhetsintrycket av detta stålgrå monster på 50 cm i diameter är genomcoolt!


Den kommer att bli så jäkla snygg ovanför matbordet i köket! Lägger självklart upp en bild när lampan kommit upp. Kram


Foto och redigering: Erika


Kommentarer
Postat av: Stora L

Åååå Om du visste vad avundsjuk jag är på er som får göra om helt och får skaffa sånna fina saker! Inte annat än att jag också vill ta å flytta, bara för att få renovera och göra fint.Och jag Ääääälskar lampan. Den är så snygg!Tack för adressen, men Jonas som har koll hade redan tipsat mig om sidan. Så jag pingar både hit och dit nu :D.KRAM

2009-11-17 @ 06:05:04
URL: http://lillasvartaboken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0