Aktas! Nymålat.

Nu är underarbetet äntligen klart, och elektrikern också trots mycket tjat från vår sida (vi fick praktiskt taget sparka honom i häcken för att han inte skulle glömma hälften och faktiskt göra klart jobbet helt och hållet!)

Jag ligger tyvärr lite efter i bloggandet eftersom så gott som varje ledig stund tillbringas med att renovera. Vi har faktiskt målat klart både vardagsrum/hall OCH köket! Vi har till och med kommit så långt att köksbänken är helt ihopmonterad och den nya bänkskivan fastskruvad (det blev superfint!!!). Jag har dock inte hunnit ta några bilder än, men här kommer några före- och efterbilder från när vi målade vardagsrummet och hallen.


      
      Vardagsrummet före...


     
      ...och efter målning.


     
      Hallen före...


     
      ...och hallen efter.


Vi valde att måla hall, vardagsrum och kök i en helt neutral vit färg. Färgen på väggen blir i stort sett densamma som i taket och på snickerierna, det enda som skiljer sig är blankheten i färgen och typ av färg.

Jag är jättenöjd med resultatet eftersom lägenheten nu ser mycket ljusare och större ut än när vi flyttade in! Och eftersom det är en så stor öppning mellan hall och vardagsrum kändes det viktigt att så mycket ljus som möjligt "läcker" in i hallen som är helt fönsterlös.

Nu kommer vi direkt att ge oss i kast med sovrummet och badrummet och vi hoppas att det kommer att gå en aning fortare än de första 3 rummen. Så i helgen kommer vårt blivande fantastiskt fina badrum bli invaderat av tjejligan (jag, mamma och syrran) som ska skura, spackla och måla allt som rör sig inom de 4 väggarna. Så man får gå på toa på egen risk :D

Fler bilder kommer i veckan det lovar jag!
Kram

Kommentarer
Postat av: Kikan

Åh vad ljust och fint det blir!!! Ni är verkligen duktiga som fixar och donar så mycket!! Kram Kikan

2009-11-26 @ 19:29:35
URL: http://hemmahoskikan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0