Vill ha!1. En vit gammal byrå i vacker stil. Har letat som en galning på blocket, eniro och tradera men har inte sett någon liknande. Så nu är det bara att kasta sig ut bland loppmarknader och antikhandlare, för jag bara måste ha en i hallen!
Foto: Sköna Hem
Hemsida: www.skonahem.com

2. Började dansa linedance i höstas men har ännu inte köpt mig ett par riktigt boots. Har faktiskt inte hittat några snygga boots i min storlek. Det finns tyvärr inte så mycket att välja på när man har storlek 32, om man inte vill att de ska vara babyrosa med stjärnor på :P. Har däremot skannat the world wide webb och hittat dessa som jag tyckte var riktigt snygga! Nu måste jag bara beställa dem också...

3. En sån här fotölj, eller helst två, vill jag skaffa till vardagsrummet. De går i exakt samma färg som vår soffa och som en extra bonus så är de precis sådär små och nätta så att de inte ta upp hela rummet! Jag har provsuttit och valt tyg och färg, nu ska jag bara spara ihop pengarna!
Foto: Bolagret
Hemsida: www.bolagret.se

4. Har funderat länge över vilket väggord jag helst skulle vilja ha på min vägg, men när jag såg dessa ord hos Vimsadekor föll jag pladask! Det passar mig helt enkelt perfekt. Nu har jag äntligen en förklaring att ge min sambo när han för 110:e gången undrar varför det är så stökigt hemma: det är kreativt kaos! Den här varianten har jag gjort själv i min favoritfärg för stunden.
Bild: Erika

Alla bilder är publicerade med tillåtelse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0