Friskare men dövare

Nu börjar jag äntligen må bättre! Var på en öron-näsa-hals-klinik inne på medis och fick ny medicin som hjälpte på en gång! Nu kan jag åter andas normal, men bomulls-känslan i öronen kvarstår vilket ha lett till att jag nu hör ännu sämre än jag brukar. Är nu därför helt döv på ena örat... hoppas bara att det inte håller i sin allt för länge för det börjar bli riktigt pinsamt!

Idag var första dagen tillbaka på jobbet och i morse på vägen dit skulle jag köpa mig en SL-remsa. Killen i kassan frågade mig tydligen om jag ville ha kvittot (men det hörde inte jag eftersom jag har bomull i örat) så istället för att säga förlåt och be honom upprepa frågan stod jag istället och dumglodde på honom i ett par minuter (det kändes i alla fall som minuter).

På jobbet har alla varit väldigt förstående och snälla. Jag vet att jag pratar högre än normal eftersom jag inte hör mig själv ordentligt men ingen har sagt något om det. 
Men jag bävar för hemresan - som tur är så behöver jag inte köpa någon SL-remsa, men jag måste fortfarande säga vart jag ska... SLUSSEN TACK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0