Fiffig förvaring från IKEA

produkter från www.ikea.se
Foto: IKEA
Hemsida: www.ikea.se
Kollage: Erika


IKEA är ett unikum! Fullt med oslagbara prylar, vackra möbler och fiffig förvaring. Detta kollage är en hyllning till det senare. Samtliga saker i kollaget är redan inköpta och installerade hemma hos mig och har optimerat min köksförvaring.

1. ISTAD plastpåse (50 pack), 25 kronor- Återförslutningsbara plastpåsar i 2 storlekar: 2,5 l och 1,2 l. Hemma används de som brödpåsar. Det är ett jättebra spartips att frysa in sin köpta limpa och sedan plocka fram lite i taget. Det tinade brödet förvarar vi i en ISTAD plastpåse. Limpan håller sig färsk längre och man behöver inte köpa bröd så ofta, eller slänga bröd som blivit dåligt! Hur bra som helst!

2. GRILLER rivjärn, 59 kronor - Äntligen ett rivjärn med behållare för uppsamling! Hur många gånger har man inte stått med det vanliga fyrkantiga rivjärnet över en rund (och alldeles för liten skål) för att försöka samla upp osten som man ska riva! Varför har ingen kommit på detta tidigare?

3. SLOM burk, 15-25 kronor - Förvaringsburkar i glas med lufttätt lock. Jag älskar de här burkarna! De finns i många storlekar (inklusive spagettiburk) och ser härligt gammaldags ut! Mina SLOM-burkar huserar i skafferiet och hjälper mig förvara olika sorters pasta, ris, torkad svamp, kaffe, the, havregryn m.m.

4. BEVARA påsklämmor, 19 kronor - Världens bästa uppfinning för oss knytisar därute. Min pojkvän älskar denna lilla uppfinning eftersom jag innan alltid knöt knutar på alla påsar - knutar som han inte kunde få upp! :P Nu sätter vi en påklämma av passande storlek på plastpåsen istället!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Såg att du gjort ett inlägg på min blogg, roligt att du kikade in.

Krukorna är inhandlade på City gross, ett riktigt kap, gillar betong. Såg att du börjat att gjuta i betong, rolig ide.

Mvh Johanna

2009-06-16 @ 15:54:03
URL: http://inredningodesign.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0