Ni är inte bortglömda

Frånvaron av blogginlägg har varit påtaglig denna 2 veckorsperiod. Jag är ledsen för det men skyller på att jag blev förpassad tillbaka till skolbänken under förra veckan. Jag har nämligen läst del 2 av bokföringskursen som jag påbörjade i september. Det blev en arbetsveckas stenhårt pluggande med en avslutande tenta i lördags. Samtidigt med detta så flyttade vi dessutom in i vår lägenhet som nu är färdigrenoverad! Så i söndags, när det fortfarande fanns 100 flyttkartonger att packa upp, och en hel del saker som dessutom krånglade eller rent av inte fungerade (som när våra nyinköpta elfa-backar inte gick in i garderoben) började jag nästan gråta av frustration. Jag var helt slutkörd!

Nu mår jag emellertid mycket bättre! Stressnivån är på väg ner mot normal och saker och ting börjar så smått fungera och sluta krångla. :)

Dagens uppgift är att fortsätta packa upp kartonger, i sällskap av systeryster, och julpynta lite. Bilder på lägenheten kommer jag att lägga upp så fort det ser något sånär städat ut, så det kanske tar en vecka till... Håll gärna utkik efter min blocket-annons som kommer att läggas upp under de följande dagarna (länkar in den här såklart!) för nu kommer vi att börja sälja av en del av våra möbler från förra lägenheten. Så är det ngt ni vill ha så är det bara att säga till!

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0