Semestern är slut men idéerna flödar!

Idag är första dagen på jobbet efter fyra veckors semester. Det känns kul att börja jobba igen, men samtidigt tråkigt eftersom jag hade önskat mig mer sol och roliga utflykter på semestern.

Det blev mycket gjutning under semestern eftersom det regnade mest hela tiden. Jag kom därför hemsläpandes på inte mindre än:

- 3 stora krukor (2 har mamma fått)
- 1 stort grytunderlägg
- 1 betongbricka (mamma har paxat den med)
- 6 st placeringspinnar (pinnar målade med svarta-tavlan färg så att man kan 
   skriva på dem)
- 3 ljusstakar
- 1 betonghus med blå mosaik


Sedan blev det en del dagsutflykter och loppisrundor förstås! Vi åkte bland annat till Nusnäs och tittade på dalahästar och självklart så kunde jag inte låta bli, så vi köpte 2 st hästar i nya serien "Kurbits". Jättefina!

Under de regniga dagarna satt vi och brainstormade och nu är huvudet fullt med idéer om inredning hemma, förvaringslösningar, placering av loppisfynd, tavlor m.m. Måste skaffa en anteckningsbok så att jag kan skriva ner allt innan jag glömmer bort det! Alla semesterfoton ska granskas idag så bilder kommer så småningom :)

Kram


Kommentarer
Postat av: Kikan

Åh vad kul att se det fina fatet som du gjutit! Verkligen superläckert, vill jättegärna se fler bilder på dina alster. Tack så jättemycket för dina tips på affärer, jag har nog varit in och ut i varenda liten butik :) Finns ju sååå mycket fint.Bra idé med en bok för alla idéer, man kommer på så mycket men glömmer så snabbt. Kramar Kikan

2009-08-04 @ 20:19:10
URL: http://hemmahoskikan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0